p>Ako ste kamper-početnik sigurno želite imati dodatna saznanja o klinovima, žicama, steznicima, kamp stolicama, ormarićima za kuhanje i za svim ostalim potrebnim priborom vezanim za kampovanje.U ovom radu ćemo predstaviti potrebnu opremu za kampiranje koju možda do sada niste koristili, ali će Vam trebati, jer će učiniti vaš odmor lakšim i produljiti vijek trajanja Vaše camping opreme:

Silikonski sprej za zatvarač

Vjerojatno se pitate zašto se silikonski sprej za spajalice nalazi na ovom popisu opreme koja Vam je potrebna za kampovanje. Silikonski sprej je povoljno i praktično rješenje koje produžava vrijeme trajanja zatvarača. Zbog uticaja morske soli,vjetra i drugih prljaviština potrebno je koristiti sprej koji daje svu potrebnu zaštitu.

Transportna kolica

Nošenje vode i drugih tečnosti je iscrpljujuće, naročito ako kampujete kao velika obitelj ili skupina koja troši puno vode. Najpraktičnije, učinkovitije rješenje je kupiti transportna kolica za kampiranje.

Poklopac

Opet, jedan od proizvoda dodatne opreme, karakteristiše ga izuzetno povoljna cijena. Proizvod je obavezan za sve ljubitelje kampiranja sa prikolicom. Poklopac je odlična zaštita od vanjskih utjecaja tokom Microgaming has developed a suite of equally powerful casino games for different mobile devices including smartphones, tablets, Apple and so on. cijele sezone.

Prijenosni WC

Prilikom kampovanja, korištenje sanitarnog čvora je veliki problem za one koji se pojavljuju prvi put ili imaju problema s probavom. Mnoge parcele u kampu su daleko od WC-a i to je nesretna okolnost ako u sred noći imamo potrebu da idemo u WC.Praktično i učinkovito rješenje je prijenosni WC- koji djeluje na principu “kante”.

Premaz za šavove

Dubinske vode i prodornost vode u unutrašnjost šatora, odnosno tendu,može biti vrlo neugodno iskustvo. Često se može dogoditi da je Vaše platno u vrlo dobrom stanju, ali još uvijek voda prolazi unutra. Najčešće se to dešava zbog loših i nepažljivih uboda koji polako propuštaju vodu. Preporučujemo da koristite premaz za šavove, što čini dodatni sloj zaštite tijekom šivanja.